Domain-Rendelés.hu

Profi domain regisztrációs megoldások mindenkinek.Üzemeltetés

Nagy tudással rendelkező rendszergazdákkal büszkélkedik cégünk. Hozzáértő LINUX-os, BSD-és és Windows-os szakembereket is kollégáinknak mondhatunk.LINUX/K
Linux-os szervergépének teljes körű karbantartása. Friss szoftverek telepítése, ügyfél igényeinek teljesítése. :
Egyszeri költség 0 Ft
Ár 15000 Ft/hó
vagy 150000 Ft/év
Megrendelem


LINUX/T
Az ügyfél által kiválasztott disztribúció telpítése a szervergépre. Minden egyéb szoftver telepítése, melyet az ügyfél kér, és amelyek a szolgáltatás biztonságos megkezdéséhez szükségesek.:
Egyszeri költség 30000 Ft
Ár 0 Ft/hó
vagy 0 Ft/év
Megrendelem


Windows/K
Windows-os szervergépének teljes körű karbantartása. Friss szoftverek telepítése, ügyfél igényeinek teljesítése. Minden napi odafigyelés.:
Egyszeri költség 0 Ft
Ár 30000 Ft/hó
vagy 330000 Ft/év
Megrendelem


LINUX/KX
Linux-os szervergépének teljes körű karbantartása. Friss szoftverek telepítése, ügyfél igényeinek teljesítése. Napi szintű karbantartás. Extra, különleges igények kielégítése, egyedi fejlesztések.:
Egyszeri költség 0 Ft
Ár 30000 Ft/hó
vagy 330000 Ft/év
Megrendelem


BHW48
Vállaljuk, hogy bérelt szerverben, vagy saját szervergépében az alkatrészek esetleges elromlása esetén 48 órán belül cserét hajtunk végre.:
Megrendelem


BHW24
Vállaljuk, hogy bérelt szerverben, vagy saját szervergépében az alkatrészek esetleges elromlása esetén 24 órán belül cserét hajtunk végre.:
Megrendelem


BHW12
Vállaljuk, hogy bérelt szerverben, vagy saját szervergépében az alkatrészek esetleges elromlása esetén 12 órán belül cserét hajtunk végre.:
Megrendelem


Windows/T
Teljes körű szerver telepítés. Kollégáink minden szoftvert feltelepítenek a szervergépre, mely a biztonságos szolgáltatás elindításához szükséges.:
Megrendelem


LINUX/TZ
A választott disztribúció feltelepítés. Telepítés után a megrendelő SSH-zni tud a gépére. Ezzel a szolgáltatással vidéki és külföldi ügyfeleink megspórolhatják a Budapestre utazás fáradalmait.:
Egyszeri költség 7000 Ft
Ár 0 Ft/hó
vagy 0 Ft/év
Megrendelem


LINUX/TX
Az ügyfél által kiválasztott disztribúció telpítése a szervergépre. Minden egyéb szoftver telepítése, melyet az ügyfél kér, és amelyek a szolgáltatás biztonságos megkezdéséhez szükségesek. Különösen igényes és különleges kívánalmak teljesítése is.:
Egyszeri költség 60000 Ft
Ár 0 Ft/hó
vagy 0 Ft/év
Megrendelem